Digitaaliset ratkaisut

Miksi hankkia kotisivut yritykselle?

Kotisivut, verkkosivut, nettisivut.. Monta nimeä, ja vähintään yhtä monta tarkoitusta. Mutta oletko koskaan miettinyt miksi sinunkin kannattaisi hankkia kotisivut yritykselle? Jos et ole, niin kerromme silti.

Lue 4 syytä miksi kotisivut ovat tärkeät

Nykyään asiakkaat etsivät tuotteita ja palveluita ensisijaisesti netistä. Hankkimalla yrityksellesi verkkosivut varmistat että potentiaalinen asiakas löytää yrityksesi tuotteet ja palvelut käden käänteessä. Ilman verkkosivuja menetät tämän mahdollisuuden, joten eikö pelkästään jo tässä olisi hyvä syy hommata kotisivut yritykselle?

1. Löydettävyys

Nykyään asiakkaat etsivät tuotteita ja palveluita ensisijaisesti netistä. Kotisivujen avulla potentiaalinen asiakas löytää yrityksesi tuotteet ja palvelut käden käänteessä, kun taas ilman kotisivuja menetät tämän mahdollisuuden.

2. Uskottavuus

Kotisivut ovat usein ensimmäinen kontaksi asiakkaan ja yrityksen välillä. Laadukkaat ja ammattimaisesti toteutetut kotisivut lisäävät yrityksesi uskottavuutta.

3. Aina auki

Kotisivusi ovat aina auki. Myös silloin kun sinä olet viettämässä hyvin ansaittua vapaapäivää. Asiakas voi esimerkiksi varata ajan tai lähettää tarjouspyynnön palveluistasi milloin tahansa haluaa.

4. Osa yrityksesi digimarkkinointia

Verkkosivut ovat yksi digitaalisen markkinoinnin peruspilareista. Jo pelkästään tästä syystä jokaisella yritykselle tulisi olla verkkosivut.


Usein kysyttyä kotisivuista

Olemme keränneet tähän vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et kuitenkaan löydä vastausta kysymykseesi niin ota rohkeasti yhteyttä. Kysyvälle vastataan aina!

WordPress on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä. Sen avulla voidaan rakentaa esimerkiksi kotisivut, blogi tai verkkokauppa.

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Suosio perustuu WordPressin ylivoimaiseen helppokäyttöisyyteen, ulkoasun muokattavuuteen ja sivuston laajennettavuuteen.

Tähän vaikuttaa aina verkkosivuprojektin laajuus, mutta yleisesti verkkosivuprojektit kestävät noin 2-6 viikkoa. Jos kyseessä on pieni ja yksinkertainen sivusto, se voidaan saada valmiiksi jopa jo viikossa.

Toteutamme kaiken kokoiset WordPress verkkosivut sekä verkkokaupat, aina pienistä ja yksinkertaisista sivustoista suuriin ja monipuolisiin sivustoihin.

Tähän vaikuttaa moni asia, kuten esimerkiksi verkkosivujen laajuus, mutta edullisimmillaan verkkosivut saa meiltä 1490 € + alv hintaan.

Maksu tapahtuu kahdessa erässä. Ensimmäinen erä (30%) maksetaan sopimuksen teon yhteydessä ja toinen erä (70%) maksetaan arvioituna valmistumispäivänä.

Pyydä tarjous tai lähetä kysely

Puuttuuko yritykseltäsi vielä kotisivut? Jätä meille tarjouspyyntö niin saat meiltä tarjouksen yrityksesi kotisivuista mitä pikimmiten. Voit myös suoraan ottaa meihin yhteyttä niin jutellaan lisää.