Digitaaliset ratkaisut

Verkkosivut yritykselle tyytyväisyystakuulla

Toteutamme räätälöidyt, laadukkaat ja tehokkaat verkkosivut yritykselle jotka löytyvät hakukoneista, edistävät yrityksesi myyntiä ja toimivat laitteella kuin laitteella.

Verkkosivut yritykselle nopeasti ja edullisesti

Aina sanotaan, että kannattaa hankkia laadukkaat verkkosivut yritykselle. Mutta millaiset ne laadukkaat verkkosivut sitten oikein ovat? Listasimme alapuolelle muutaman esimerkin siitä, että minkälaisia verkkosivuja meiltä saa.

Responsiiviset

Kaikki tekemämme verkkosivut toimivat laitteella kuin laitteella. Niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Visuaalisesti tyylikkäät

Suunnittelemme verkkosivuillesi yksilöllisen sekä tyylikkään ulkoasun, joka on yrityksesi brändi-ilmeen mukainen.

Tehokkaat ja käyttäjäystävälliset

Verkkosivuja rakentaessa yksi tärkein tavoitteemme on sivuston tehokkuus ja käyttäjäystävällisyys.

Hakukoneoptimoidut

Suoritamme jokaiseen tekemäämme verkkosivustoon aina perustason hakukoneoptimoinnin.

Helpot käyttää

Asennamme sivustollesi helppokäyttöisen päivitystyökalun, jonka avulla pääset tarvittaessa itse tekemään muutoksia sivustolle.

Turvalliset käyttää

Tekemämme sivustot ovat aina SSL-suojattuja, eli käyttävät suojattua yhteyttä ja ovat turvalliset käyttää.


Usein kysyttyä

Olemme keränneet tähän vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et kuitenkaan löydä vastausta kysymykseesi niin ota rohkeasti yhteyttä. Kysyvälle vastataan aina!

WordPress on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä. Sen avulla voidaan rakentaa esimerkiksi kotisivut, blogi tai verkkokauppa.

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Suosio perustuu WordPressin ylivoimaiseen helppokäyttöisyyteen, ulkoasun muokattavuuteen ja sivuston laajennettavuuteen.

Tähän vaikuttaa aina verkkosivuprojektin laajuus, mutta yleisesti verkkosivuprojektit kestävät noin 2-6 viikkoa. Jos kyseessä on pieni ja yksinkertainen sivusto, se voidaan saada valmiiksi jopa jo viikossa.

Toteutamme kaiken kokoiset WordPress verkkosivut sekä verkkokaupat, aina pienistä ja yksinkertaisista sivustoista suuriin ja monipuolisiin sivustoihin.

Tähän vaikuttaa moni asia, kuten esimerkiksi verkkosivujen laajuus, mutta edullisimmillaan verkkosivut saa meiltä 1490 € + alv hintaan.

Maksu tapahtuu kahdessa erässä. Ensimmäinen erä (30%) maksetaan sopimuksen teon yhteydessä ja toinen erä (70%) maksetaan arvioituna valmistumispäivänä.

Pyydä tarjous tai lähetä kysely

Uudet kotisivut mielessä? Jätä meille tarjouspyyntö niin saat meiltä tarjouksen yrityksesi kotisivuista mitä pikimmiten. Voit myös suoraan ottaa meihin yhteyttä niin jutellaan lisää.